WONING ONTRUIMEN

Wij kunnen uw complete woning of delen ervan ontruimen. Denk aan uw garage, berging, zolder of aan archiefvernietiging. Bewoner van een woonzorgcentrum? Ook dan kunt u ons inschakelen.

Lees meer

BEDRIJF ONTRUIMEN

Royaal Ontruimingen kan ook bedrijfspanden opruimen, ontruimen en bezemschoon achterlaten. Stopt uw bedrijf of betrekt u een nieuw pand? Schakel ons in voor kantoorontruiming!

Lees meer

INBOEDEL OPRUIMEN

Niet in de gelegenheid om uw inboedel op te ruimen? U kunt ons inschakelen voor het opruimen van uw magazijn, schuur, zolder, kelder en elke andere ruimte in uw woning of bedrijfspand.

Lees meer

INBOEDEL VERKOPEN

Wanneer u ons inhuurt om de inboedel te ontruimen geven wij u ook de mogelijkheid tot verkoop van de inboedel.

Lees meer

KLEINE KLUSJES

Kleine klusjes in huis kunnen er soms voor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Ook daarin kunt u hulp van onze kant krijgen.

Lees meer

WIETPLANTAGE OPRUIMEN

Het is ontzettend vervelend als u een wietinstallatie tegenkomt in uw woning of pand. Wij ruimen alles voor u op en we maken de ruimte geurvrij.

Lees meer

Woning ontruimen

Een huis ontruimen kan om verschillende redenen nodig zijn. Na een overlijden bijvoorbeeld of omdat u gaat verhuizen en de oude woning kaal moet opleveren. Er zijn dan ook verschillende vormen van ontruiming. Bij een boedelruiming halen wij alleen het meubilair uit de woning. U draagt dan zelf zorg voor eventuele schoonmaakwerkzaamheden. Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar de woning, kies er dan voor om ons ook in te schakelen voor een grote schoonmaak na de ontruiming.

  • Woningontruiming na overlijden
  • Woningontruiming bij een verhuizing
  • Bij verhuizing naar een woonzorgcentrum

Bedrijf ontruimen

Bij de ontruiming van een bedrijf is altijd sprake van een beëindiging van het huurcontract. Dit kan om diverse redenen. Vanwege een faillissement bijvoorbeeld, maar ook omdat u als ondernemer gaat verhuizen naar een groter (of kleiner) pand of omdat u de zaken in het buitenland voortzet. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw kantoorpand OP te ruimen. Dit gebeurt bijvoorbeeld na de oplevering van een nieuw bedrijfspand.

  • Bedrijfsontruiming bij bedrijfsbeëindiging
  • Bedrijfsontruiming bij verhuizing
  • Bedrijfsontruiming na brand- of waterschade
  • Bedrijfsopruiming bij nieuwbouw bedrijven

Inboedel opruimen

Wanneer u zelf niet aan opruimen toekomt – bijvoorbeeld door fysieke ongemakken of door tijdgebrek – helpen wij u graag. Onze werknemers doen er alles aan om de ruimte fris en netjes voor u of een volgende huurder achter te laten. Onze werkwijze is duurzaam. Het restafval dat tevoorschijn komt tijdens het opruimen wordt op milieuvriendelijke wijze gedeponeerd op de daarvoor bestemde locaties. Zo wordt u volledig ontlast. Opgeruimd staat netjes!

Moet er een slaapkamer bij komen? Dan is de zolder een goede optie, alleen deze doet vaak dienst als ‘rommelkamer’ en staat vol met spullen. Wij zullen de kamer opruimen en ervoor zorgen dat uw kostbare spullen netjes worden geordend. We bieden u daarmee de mogelijkheid om de zolder functioneel te gebruiken.

Inboedel verkopen

We nemen uw inboedel, of delen hiervan, altijd in overleg met u over. Zodra we uw woning of kantoorpand hebben ontruimd, stellen we samen met u de waarde vast. Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring en kunnen uw spullen naar waarde schatten. Het bedrag waar we op uitkomen kunnen wij uitbetalen, maar ook in mindering brengen op de offerte.

Wilt u uw inboedel niet laten opkopen, maar zeker weten dat het een goede tweede bestemming krijgt. We kunnen u ook helpen met verkoop via kringloopwinkels en andere tweedehands zaken.

Kleine klusjes

Garage opruimen

Door uw garage op te ruimen ontstaat er weer voldoende ruimte om bijvoorbeeld uw gereedschap, tuinspullen en fietsen op te slaan.

Berging opschonen

In een berging stopt u makkelijk veel spullen, daar is het tenslotte voor. Als u er echter even goed doorheen gaat, zult u zien dat u veel handige ruimte opvult met vaak onnodige dingen. Royaal Ontruimingen schoont uw berging graag op.

Zolder leeghalen en ontruimen

Moet er een slaapkamer bij komen? Dan is de zolder een goede optie, alleen deze staat vaak vol met spullen. Er moet natuurlijk eerst ruimte vrijkomen om een extra kamer te realiseren. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare spullen netjes worden opgeruimd en geven u de mogelijkheid de zolder functioneel te kunnen gebruiken.

Wietplantage opruimen

Om een wietplantage te voorzien van licht en warmte, zijn vaak meerdere elektrische installaties aangelegd. Ons personeel weet precies hoe technische en elektrische installaties moeten worden gedemonteerd. Het ontmantelen en afkoppelen is zodoende ook geen probleem.
Vaak komt er een hoop restafval tevoorschijn bij het opruimen en ontruimen van een wietplantage. Hierbij kunt u denken aan chemicaliën, lampen, koolstoffilters en overige elektrische installaties. Dit afval wordt door ons milieubewust gedeponeerd op daarvoor bestemde locaties.